Esports

El Sabadell guanya amb solvència i recupera el lideratge (3-0)

El CE Sabadell supera el mur del Prat oferint trams de gran futbol

L'alegria d'Edgar després del seu gran gol de falta que ha obert la llauna / Lluís Franco

Amb autoritat. El Sabadell no ha fallat davant el cuer i amb una victòria contundent i amb trams de partit d’un joc extraordinari ha recuperat el lideratge en solitari després de l’ensopegada del Castelló. Edgar, amb un altre golàs de falta, i l’estrena de Boris Garrós, amb un doblet, han certificat la victòria més plàcida de la temporada a les portes de rebre el Lleida Esportiu l’última jornada del 2019 en un duel directe.

Amb les novetats de Pajarero a l’eix de la defensa, Boniquet en el lloc d’Ángel i Aarón Rey en la posició del sancionat Lanzarote, el Sabadell ha ofert uns primers 25 minuts excelsos de futbol. S’ha trobat amb un mur davant i ha sabut combinar amb paciència i qualitat, carregant quasi tot el joc per la banda dreta on la connexió Óscar RubioAarón Rey ha fet més d’un descosit. El gol semblava inevitable, però ha faltat culminar. Un cop de cap d’Aarón ha topat amb la gran intervenció del porter Andrés, qui també ha evitat una rematada a boca de canó d’Edgar.

Domini absolut

Amb una possessió escandalosa que haurà fregat el 90% en alguns trams de la primera meitat, semblava impossible veure el 0-0 a l’electrònic. Però també el Prat ha fet mèrits amb una defensa ordenada i molt disciplinada. Fins i tot amb el pas dels minuts s’ha sentit més còmode encara que en l’aspecte ofensiu s’ha mostrat totalment inofensiu. Just quan més se li ennuegava el partit al Sabadell, ha arribat la genialitat d’Edgar Hernández. En aquesta mena de partits la pilota aturada també és clau. El gavanenc, amb màxima confiança, ha superat la tanca defensiva per col·locar la pilota a l’escaire, deixant el porter fent l’estàtua en el seu pal. El gol ha arribat en un moment clau, a només 2 minuts del descans.

/ LLUÍS FRANCO

S’havia obert la llauna, que era el més difícil. A la segona meitat tocava rematar la feina per evitar ensurts. El Sabadell ha sortit igual, però el Prat ha hagut de fer una passa endavant. Ho ha intentat una mica més, però sense pólvora. De fet, només ha xutat una vegada. Mackay ha aturat sense problemes l’intent de Toni. El Sabadell ha perdut la inspiració de la primera part –era difícil mantenir aquell nivell– i li ha costat sentenciar. Ho ha fet en el minut 71, gràcies al primer gol d’aquesta temporada de Boris Garrós. Ha aprofitat una pilota llarga per guanyar per velocitat al defensa i després de superar la sortida del porter, ha creuat la pilota, que ha entrat plorant a la xarxa. Garrós, per l’estrena, i la Creu Alta ho han celebrat amb gran eufòria. Ja no ha passat gairebé res fins a l’últim sospir, quan una genialitat d’Aarón Rey ha permès a Boris Garrós demostrar el seu olfacte a l’àrea i posar la cirereta amb el 3-0. Aquest tercer gol, però, ha tingut un capítol més finalitzat el duel. L’àrbitre li ha concedit a l’acta al defensa Grego, autor del primer xut. En canvi, Garrós ha assegurat haver desviat la pilota abans de superar el porter Andrés. Anècdota final.

Una altra nota positiva ha estat el debut del basc Jurgi Oteo després de la seva greu lesió. Hidalgo, amb els canvis de Néstor i Adri Cuevas, ha evitat riscos i els dos, apercebuts de sanció, podran jugar contra el Lleida.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero, Grego, Josu, Boniquet, Óscar Rubio, Adri Cuevas (Ángel, m. 75), Edgar (Jurgi, m. 81), Aarón Rey i Néstor (Boris, m. 63).

Prat: Andrés; Capa, Salva, Ricarte, Peris (Argilaga, m. 46), Putxi, Toni, Àlex Pla, Guiu, Moha (Arjona, m. 77) i Guzmán (Oribe, m. 65).

Àrbitre: Aonso de Ena Wolf, comitè aragonès. Grogues: Grego, Ángel, Mackay; Ricarte, Moha, Oribe.

Gols: 1-0, min. 43: Edgar; 2-0, min. 71: Boris; 3-0, min. 91: Boris (Grego segons l’acta).

Incidències: 2.256 espectadors a la Creu Alta.

Hidalgo: “Els primers 15-20 minuts han estat els millors que hem fet aquí a casa”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top