Ciutat

Els taxistes, en vaga, fan una marxa lenta i es concentren davant l'Ajuntament

Diferents taxis durant la marxa lenta d'aquest dilluns / LLUÍS FRANCO

Aquest dilluns al matí els taxistes de Sabadell han fet una marxa lenta que ha recorregut la ciutat de sud a nord per la Gran Via. Posteriorment, els professionals del sector s'han concentrat a la plaça de Sant Roc, davant l'Ajuntament, per protestar contra el decret aprovat per la Generalitat per regular les VTC. Cap a les 11 h han sortit en marxa cap a Barcelona, on s'han sumat a les mobilitzacions dels taxistes de la ciutat i de la resta de Catalunya.

Mentre duri la vaga, a Sabadell els serveis mínims seran d’un 10 per cent, i el servei es centrarà en persones “amb poca mobilitat”, segons el portaveu d’Élite Taxi Sabadell, Magno Castillo. Els taxistes sabadellencs preveuen fer cada dia la marxa lenta per la Gran Via.

Els taxistes demanen a la Generalitat que el temps de precontractació del servei d'una VTC, que amb la nova regulació és de 15 minuts, s’incrementi. Amb la concentració davant l'Ajuntament, els taxistes volen que el govern local se sumi al govern català en una reivindicació "justa" de la regulació d'aquestes llicències.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top