Ciutat

L’acte ‘FreeForcadell’ aplegarà una gran representació del món polític i cultural a Sabadell

Cartell de l'acte 'FreeForcadell' / Cedida

Aquest dissabte a partir de les 17h se celebrarà un acte a la plaça del Dr. Robert per reclamar l’alliberament dels polítics empresonats i dels polítics exiliats. L’acte l’organitza la campanya ‘FreeForcadell‘, que té per objectiu visibilitzar l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

L’acte, que estava previst pel 21 de juliol i es va suspendre per la previsió de pluja, comptarà amb diferents actuacions musicals i parlaments. Hi participaran Gerard Quintana i Josep Thió, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, ‘Titot‘ i Mascarats. I també passaran per l’escenari el raper Elgio, l’escriptor David Vila,el diputat Gabriel Rufián i la cantant Sílvia Comes. Els castellers de Sabadell també participaran d’un acte que comptarà amb l’animació infantil del grup La Belluga.

A més de les diverses actuacions, l’acte comptarà amb les intervencions del president del Parlament, Roger Torrent, dels companys de mesa de Forcadell l’anterior legislatura, Lluís M. Corominas i Anna Simó, i dels exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin; així com una representació política de Sabadell, començant pel seu alcalde, Maties Serracant (Crida per Sabadell), el tinent d’alcalde Juli Fernández (ERC), i els regidors Marisol Martínez (Guanyem), Ramon Vidal (Podem) i Carles Rossinyol (PDECat).

També faran parlaments el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i la membre del Secretariat Nacional de l’ANC Elisenda Romeu. Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, les comunicadores Sarai Sarroca i Clara Borrell i l’humorista Oriol Cruz.

Publicitat
Comentaris
To Top