Ciutat

La CUP demana la dimissió de Cristian Sánchez i Ana Carrasco

“Marta Farrés, Cristian Sánchez i Ana Carrasco tenen les mans tacades de corrupció”, asseguren

A la fila d'abaix, de dreta a esquerra, Ana Carrasco i Cristian Sánchez / LLUÍS FRANCO

La CUP Sabadell ha demanat al PSC la dimissió dels regidors Cristian Sánchez i Ana Carrasco arrel de la seva imputació en el Cas Mercuri per les presumptes irregularitats en la concessió del servei de recollida de residus. Els cupaires també exigeixen que Marta Farrés, candidata a liderar el PSC a les properes eleccions municipals, “faci un pas al costat”.

“Marta Farrés, Cristian Sánchez i Ana Carrasco tenen les mans tacades de corrupció, és per això que li exigim responsabilitat, explicacions immediates i valentia per fer els passos que tocarien pel bé de la ciutat“, ha indicat el portaveu de la CUP, Arnau Rojas. Els cupaires argumenten que les darreres novetats judicials respecte al Cas Mercuri “no fan més que confirmar l’entramat mafiós que hi havia a la ciutat de Sabadell entre concessionàries [Vendex i Smatsa] i el PSC de Sabadell” i que els regidors i la candidata han de dimitir.

La CUP considera “especialment greu que dos dels tres regidors que actualment configuren la representació del PSC local, Cristian Sánchez i Ana Carrasco, hagin estat imputats en aquest cas i que la possible candidata del PSC a Sabadell a les properes eleccions municipals, Marta Farrés, formés part del govern local del 2009 al 2011, anys ens els que es va gestar gran part de la trama”.

Un “pas al costat” de Farrés

Marta Farrés no està sent investigada pel Cas Mercuri, però va ser regidora en el moment de l’adjudicació dels contractes presumptament fraudulents a Smatsa i era responsable de l’àrea en la que operava el regidor Paco Bustos, també imputat. “Marta Farrés haurà d’explicar si durant aquests fets continuats de corrupció, durant els quals ella tenia responsabilitats de govern i era tinent d’alcalde, mirava cap a una altra banda o no se n’adonava de res”, ha exposat Arnau Rojas. Per la seva banda, Sánchez i Carrasco, que eren regidors en la mateixa època, asseguren no haver rebut encara la citació judicial i no han volgut fer declaracions al respecte.

Comentaris
To Top