Ciutat

Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell): “Està clar que a Catalunya ha guanyat l’independentisme”

Lourdes Ciuró, la diada de Sant Jordi amb la diputada Míriam Nogueras / P.A.

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, diu que “queda clar que a Catalunya ha guanyat l’Independentisme” i valora positivament haver pogut aguantar els 7 diputats que Junts per Catalunya ha tret al Congrés de Diputats, tot i perdre’n un respecte els anteriors comicis. Ciuró adverteix, però, que amb aquest nou escenari “caldrà defensar Catalunya a Madrid” i que el PSC serà ostatge del futur pacte que estableixin PSOE i Ciutadans.

D’aquesta manera, la candidata a l’alcaldia de Sabadell i exdiputada, expressa el seu convenciment que Pedro Sánchez acabarà pactant amb Albert Rivera per evitar el pacte amb les forces independentistes i també, apunta Ciuró, “perquè l’establishment econòmic d’Espanya i el mateix PSOE no li permetran que no sigui així”.

Lourdes Ciuró considera que s’haurà de treballar “amb un estat molt hostil i un escenari complicat”, però també diu que “malgrat quedar sense cap mena d’incidència en les decisions del nou govern sorgit d’aquests comicis, està clar que no poden governar sense Catalunya, ni ignorar els 22 diputats  independentistes”.

Eleccions generals 2019: consulta els resultats de Sabadell

Pel que fa als resultats de Junts per Catalunya a Sabadell, Ciuró diu que té clar que les eleccions municipals no són les generals, Juli Fernàndez és diferent a Junqueras i Lourdes Ciuró també és molt diferent de Juli Fernàndez”, afirma. L’exdiputada manté que els sabadellencs “sabran apreciar el que cadascun dels candidats a l’alcaldia ofereix a la ciutat”.

Comentaris
To Top