Diners

La Cambra organitza la seva primera fira de l’ocupació

Cambra de Comerç / D.S

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza pel dimecres 12 de juny la seva primera fira de l’ocupació Vallès Treball Jove a la mateixa Cambra (Av. Francesc Macià, 35) de 9.30 h a les 14.30 h. L’esdeveniment reunirà nombroses empreses de la zona que presenten les seves ofertes laborals per a joves d’entre 16 i 29 anys sigui quina sigui la seva formació i orientació professional.

A la jornada, els assistents podran lliurar el seu currículum a les empreses participants. La Cambra té confirmada la participació d’empreses com El Corte Inglés, Mercadona, Leroy Merlin, el Centre d’Esports Sabadell, Aldi, Fluidra i Gabarró.

La fira d’ocupació en el marc del “Programa integral de Cualificación y Empleo – PICE”, que des de la Cambra de Sabadell s’està portant a terme des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions de formació orientades a fomentar l’ocupació de joves

Com participar-hi

Cal inscriure’s abans del dia 12 a través del web de la fira i ser beneficiaris de Garantia Juvenil. En cas de no estar-hi donat d’alta, la mateixa Cambra informarà de com portar a terme aquest tràmit.

Comentaris
To Top