ESPORTS

Manuel Gato, un altre que torna al Centre d’Esports

Manuel Gato en El Collao, en l'últim Alcoià-Sabadell/P.Figueras

Després d’Edgar Hernández, ara és Manuel Gato. Els dos primers fitxatges del Sabadell 18/19 han estat un retorn. El mitja punta alacantí tornarà al Centre d’Esports després de completar tres temporades en la seva primera etapa, entre la 12/13 i la 14/15 que va acabar amb el descens a Segona Divisió B. Malgrat tenir un any més de contracte, no va continuar i se’n va anar a l’Hèrcules. Les dues últimes campanyes, ha jugat a l’Alcoià.

Fa dos anys va coincidir a El Collao amb Toni Seligrat, una de les claus en la seva incorporació ara al Centre d’Esports. “Tant ell com el preparador físic, Joma, són grans professionals i això ha estat un aspecte important per la meva decisió. Però ni hi ha d’altres: a Sabadell em vaig sentir molt bé els tres anys, tinc bons amics i em va agradar molt el projecte que es vol fer la pròxima temporada”, va afirmar el davanter a Diari de Sabadell.

Gato espera que el descens a Segona B no li passi factura entre l’afició arlequinada. “Allò és passat i jo sempre vaig donar el màxim. En el futbol són circumstàncies que es poden produir. Ara seria molt maco poder viure la situació inversa i tornar a Segona A”. Amb el seu fitxatge es confirma l’interès del cos tècnic en reforçar les posicions d’atac, el principal handicap de la temporada anterior. En les pròximes hores podria confirmar-se un tercer fitxatge, en aquest cas d’un migcampista.

Comentaris
To Top