Publicitat
Ciutat

Mascaretes gratis per a tots els sabadellencs a partir d’aquest dilluns

Foto d'arxiu de mascaretes / VICTÒRIA ROVIRA

El govern català ha comprat 14 milions de mascaretes que els ciutadans podran anar a recollir a les farmàcies a partir de dilluns, quan arribaran les 100.000 primeres. Així ho va explicar la consellera de la presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, dijous passat.

“Demanaríem que tots els que encara puguin quedar-se a casa amb teletreball o confinats, s’esperin a les properes setmanes per prioritzar que les primeres 100.000 mascaretes siguin per als que tant sí com no han d’anar a partir de dimarts a treballar”, va afirmar Budó.

La compra de les mascaretes, que s’ha fet a una empresa del Maresme, permetrà que cada ciutadà en tingui dues, i es complementarà amb qualsevol que hagin fet, a banda, ajuntaments o altres institucions.

Com aconseguir-la

Per poder recollir la mascareta, caldrà anar a la farmàcia. Serà “indispensable” presentar la targeta sanitària a l’hora d’anar a buscar les mascaretes del govern. Es garanteix que els 14 milions de mascaretes comprades són per a la ciutadania, i formen part d’una comanda al marge de les que es fan per abastir els serveis essencials, com els sanitaris o els d’emergència.

“Aquests dies hi haurà molta més gent desplaçant-se, demanem l’ús de mascaretes, i de guants”, ha dit Budó, remarcant la necessitat de “l’autoprotecció” per evitar la propagació del virus.

Amb tot, Budó demana a les empreses que, en la mesura del possible, permetin teletreballar a tots els empleats que ho puguin fer, i que també siguin flexibles amb els horaris d’entrada per evitar aglomeracions en les hores punta al transport públic.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top