Diners

Convocades dues manifestacions de protesta a Sabadell contra l’ERO del BS

Banc Sabadell

Els sindicats del Banc Sabadell (BS) han anunciat aquest dimarts la celebració de vuit jornades de manifestacions entre els dies 23 de setembre i 15 d’octubre contra l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), que afecta 1.900 treballadors de l’entitat. Les primeres se celebraran el pròxim dijous 23 de setembre a vuit ciutats de l’Estat. A Sabadell, també n’hi haurà. Tindrà lloc a les 10 h a la plaça de Catalunya. La cocapital del Vallès Occidental també acollirà una segona mobilització el dia 30 de setembre, a les 19 h a la plaça de Sant Roc. D’altra banda, a Barcelona n’hi haurà els dies 28 de setembre, 6 d’octubre i 8 d’octubre.

En paral·lel, els sindicats han convocat dues aturades parcials pel 4 d’octubre –de 10.00 h a 10.15 h- i pel 5 d’octubre –de 10.00 h a 11.00 h-, així com una jornada de vaga general que encara s’ha de definir.

Comentaris
To Top