Diners

Més de 150 persones, al Market Place en Economia Circular

Les empreses han presentat els seus productes per avançar en Economia Circular / D.S.

Més de 150 persones han assistit aquest matí la 3a edició del Market Place en Economia Circular dins la iniciativa Vallès Circular i en el marc del Pacte per la Reindustrialització de la comarca. La trobada s’ha celebrat al Nodus Barberà.

Un total de 45 empreses i entitats han presentat les seves propostes de productes i serveis per avançar en el canvi de model econòmic. La jornada  organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

El Consell Comarcal també hi ha presentat el projecte Boscos del Vallès i el projecte Recooperem d’aprofitament alimentari. El president de la institució, Ignasi Giménez, ha subratllat que “és un canvi de model absolutament estratègic que intentem fomentar, perquè estem veient que no només és un repte sinó una oportunitat”.  Giménez ha afegit que “és una nova manera de com s’ha d’entendre com s’ha de fer la indústria molt més sostenible i amb un compromís social”.

Comentaris
To Top