Ciutat

Homenatge al Dr. Argemí per la seva jubilació

El Doctor Josep Argemí en una conferència / Cedida

El Dr.  Josep Argemí (Sabadell, 29 agost del 1945) ha rebut un homenatge a la Universitat Internacional de Catalunya, de la que va ser rector els anys 2001 al 2010, en motiu de la seva jubilació. Argemí també ha estat director de l’Institut d’estudis superiors de Bioètica, Doctor en Medicina per la Universitat de Navarra, i catedràtic de Pediatria, ha dedicat més de quaranta anys a aquesta especialitat. Molt reconegut en el seu camp, el Dr. Argemí, ha estat molt vinculat a la història de la UIC de Barcelona des de la seva creació. Ha format part durant dues dècades com a degà de la Facultat de Ciències de la Salut, i com a rector.

Durant els anys del seu mandat va impulsar diferents iniciatives, entre aquestes, l’aprovació del Grau en Medicina l’any 2008. Fins el moment de la seva jubilació, dirigia l’Institut d’Estudis Superiors de Bioètica.

A l’acte d’homenatge, hi han assistit membres de la comunitat universitària, alumnes i companys de professió a més dels familiars del Dr Josep Argemí. El Dr. Albert Balaguer, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha destacat la “humilitat i modèstia del Dr. Argemí”, i com ha sabut adaptar-se perfectament al nou model educatiu i  “el seu entusiasme i passió per la medicina, la llibertat i els respecte cap als altres”.

Comentaris
To Top