Publicitat
Ciutat

Els instituts Ca n'Oriac i Arraona participen al 4rt Fòrum del Vallès Occidental de Secundària

Un moment del 4t Fòrum del Vallès Occidental de Secundària / CEDIDA

Els instituts Ca n'Oriac i Arraona -dos centres del nord de Sabadell- han participat al 4rt Fòrum del Vallès Occidental de Secundària, organitzat per la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) i la Fundació Catalana de l’Esplai. L'acte s'ha celebrat a la Biblioteca del Nord, i forma part del pla de treball de la XESC, que aglutina més de 1.050 centres de tot Catalunya que treballen de forma proactiva per la sostenibilitat.

Publicitat

El fil conductor ha estat el canvi climàtic i altres temes mediambientals, com el consum d'oli de palma, la deforestació o els tipus de bombetes. Els alumnes han intercanviat experiències i han dut a terme una gimcana sobre aquestes i altres qüestions: la biodiversitat i la contaminació de l'aire també hi han trobat espai.

D’altra banda, el Fòrum també ha servit per tractar les bones pràctiques per dur a terme en l’entorn escolar. Així, han destacat onze accions, com ara reduir el consum i reaprofitar els objectes i els materials o bé potenciar la cuina pròpia i els aliments de proximitat en els menjadors educatius o bé com es poden aprofitar les energies renovables.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top