Publicitat
Vallès

L’Altraveu es planteja si presentar-se com a partit a Castellar

En el transcurs de l’acte que va celebrar dimecres al vespre, l’assemblea de L’Altraveu va anunciar que s’està plantejant la possibilitat de presentar-se com a partit a les properes eleccions municipals. Cal recordar que als darrers comicis locals hi van concórrer com a agrupació d’electors, havent de recollir signatures entre els castellarencs. En aquest sentit, L’Altaveu hauria de fer les gestions oportunes abans del proper mes de gener.

Respecte la rotació dels regidors, encara no s’ha decidit si es continuaria aplicant a la propera legislatura, tot i que sembla l’opció més probable.

Un major fiscalització de les arques municipals vaser una de les demandes més habituals a les enquestes que l’agrupació ha fet via internet

Publicitat
Comentaris
To Top