Publicitat
Arxiu

DJ Maadraassoo: «La música ho és tot per mi»

Maadraassoo, el DJ que va cloure el festival Embassa’t, és un dels sabadellencs amb més projecció. El seu grup ‘fetitxe’: Depeche Mode. Meticulós i ordenat, DJ Maadraassoo (Sabadell, 1973) és un discjòquei que li agrada sorprendre i té com a màxima que la gent s’ho passi bé. S’adapta a qualsevol públic dins d’un ampli repertori de pop i electrònica amb grans èxits i temes desconeguts d’ahir i avui. Pop, electro, disco, funk, soul… La seva personalitat l’ha portat a ser resident a Razzmatazz i a La Paloma, on va fer l’última sessió el Cap d’Any de 2006, i dues vegades al FIB. De dilluns a divendres és l’enginyer industrial elèctric Marc Obiols. Els caps de setmana punxa, «com a hobby», arreu d’Espanya. Curiositats: va carregat de CDs fins dalt i mai es prepara una sessió. D’ordinador, ni parlar-ne.

Què tal el tercer any a l’Embassa’t?
Encantat que hagin pensat en mi per punxar de nou al festival. Aquest any «sold out» amb Manel i el que ve ha de ser la confirmació. És una proposta molt interessant i maca, i està molt bé tenir-la a La Bassa.
Com et vas iniciar de DJ?
Jo sóc un ‘malalt musical’. Amb 17 o 18 anys jo era molt curiós, sempre em comprava discos i cassettes, i més tard uns amics meus tenien el Museum a la plaça del Gas [avui Teteria] i un d’ells era el DJ. Jo veia un DJ com una eina cultural, algú que et posa en contacte amb músiques noves i fa que t’ho passis bé. Evadir-te!. Quan et trobes malament, la música ho és tot: et fa enlairar-te quan estàs a baix i, quan ets a dalt, et fa arribar a l’infinit, al cel!
El teu debut va ser a…
Al SUB [actual Plural, al carrer Fortuny] El DJ resident va decidir deixar de punxar per un tema personal i em van proposar de provar-ho (…)

Publicitat
Comentaris
To Top