Ciutat

La campanya per allargar el túnel fins a Can Feu pren força a Gràcia

«Si la Generalitat paga  400 milions per fer el túnel fins a Ca n’Oriac, per tot Sabadell, per què no vol pagar els 20 que diu que costa aquest tram de 400 metres entre Sabadell-Estació fins a Can Feu?», va plantejar un veí en el col·loqui de l’acte que Entesa per Sabadell va muntar al Centre Cívic de Gràcia.

Una seixantena llarga de veïns van escoltar amb atenció el relat d’Isidre Soler, antic  regidor d’Entesa per Sabadell.  A la porta, els cubells plens de paraigües molls indicaven que la sala era plena. Aquest dilluns plovia. Però hi tornarà a haver una altra reunió dilluns vinent, i segurament més en els dilluns següents. Aquestes, però, convocades per una comissió de veïns que es va constituir al final de l’acte.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top