Arxiu

Més de cent llocs de treball de la Clínica del Vallès en perill

La fi de les derivacions de la sanitat pública a les clíniques privades posa en perill més d’un centenar de llocs de treball de la Clínica del Vallès i uns 200 de l’Hospital General de Catalunya, ambdós centres pertanyents al grup Quirónsalud. Els treballadors de l’antiga Aliança temen que els acomidamanets sigui només el principi del procés d’estancament al què es veurà abocada la clínica. Aquest dimecres2.1 a 8 col. es van manifestar per exigir explicacions. A l’Ajuntament van poder parlar amb el regidor de Salut, Ramon Vidal, a qui van demanar que traslladés les seves inquietuds a l’alcalde Juli Fernàndez i els doni suport davant el conflicte amb el Grup Quirón. De les 150 persones que treballen a la Clínica del Vallès, 109 podrien perdre la feina abans del proper mes d’agost, quan acaba el conveni entre el Servei català de la Salut i la clínica. Aquesta seria una de les conseqüències derivades d’excloure del sistema públic les entitats privades. Una mesura que també afectaria a l’Hospital General de Catalunya. En aquest cas són prop de 200 els llocs de treball que corren perill. El comitè d’empresa de la Clínica del Vallès ha denunciat que l’acomiadament d’aquests treballadors serà, en el cas d’aquesta clínica, un pas més per tancar definitivament el centre del passeig Rubió i Ors. «Si no tenim activitat i acomiaden treballadors tampoc podran mantenir la clínica i pagar el lloguer amb només 50 treballadors», sentencia Matilde Toro, presidenta del comitè d’empresa.

Comentaris
To Top