Ciutat

Bollywood i colors: un tastet de l'Índia

La plaça del Vallès ha acollit l'exhibició de Bollywood

La Pooja i Sonu, els professors del centre Asana, durant l'exhibició / Óscar Espinosa

La plaça del Vallès ha acollit l'exhibició de Bollywood, el ball típic de l'Índia, on s'hi han aplegat més d'una cinquantena de ballarins i ballarines del centre Asana. Nens i adults, vestits de tota mena de colors, han pogut exhibir el que porten assajant durant el curs.

Publicitat

El centre viu tres moments importants a la ciutat durant l'any: la Festa Major, que dóna inici al nou curs i els alumnes de l'escola es retroben després de les vacances; la festa Diwali, la festa de la llum de l'India, que se celebra al novembre, i el Holi, el festival hindú d'inici de la primavera, que se celebra anualment al Parc Catalunya. A Sabadell aquest ball va arribar fa ja 14 anys, quan la Sonia Esplugas, la fundadora del centre, va marxar a l'Índia i va conèixer de primera mà aquesta cultura.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top