ESPORTS

Desena Supercopa consecutiva per al CN Sabadell

L'EQUIP FEMENÍ AMB LA DESENA SUPERCOPA /CEDIDA

Les noies de David Palma van tornar a fer història aquest diumenge en aixecar una nova Supercopa, la desena consecutiva, després de superar a la final al Sant Andreu (8-5).

La rubinenca del CN Sabadell, Bea OrtizMVP de la Supercopa, va ser la gran protagonista del partit des del primer minut anotant el primer dels quatre gols de les sabadellenques. La resposta de les santandreuenques a través de Paula Crespí (2), va ser insuficient perquè les vallesanes tanquessin un primer quart de domini absolut (4-2). En el segon període les de Javi García van fer un pas endavant i van ser capaç de retallar la distància en el marcador a través de Paula Crespí i l’exjugadora nedadora, Pili Peña (5-4). A la represa, les noies de David Palma van mostrar la seva millor cara, sobretot en defensa, per ampliar la diferència amb els gols de Judith Forca i Maica García (7-4).

En el darrer període es va mantenir la tònica del darrer quart: intensitat defensiva i encert en atac. De nou, l’experimentada boia sabadellenca, Maica García anotava el tercer gol del seu compte personal i deixava la final sentenciada (8-4). Sobre la botzina, les santandreuenques maquillaven el marcador amb un gol de Sleeking (8-5).

Comentaris
To Top