Esports

El CN Sabadell trenca la mala dinàmica de resultats a Santa Coloma

Després de cinc derrotes en sis partits, els nedadors van tornar a puntuar / ÓSCAR ESPINOSA

Infortuni. El Club Natació Sabadell va tenir a tocar la quarta victòria de la temporada davant la Unión de Santa Coloma si no arriba a ser per una última jugada fatídica que va significar el definitiu empat (6-6). Després d’un primer període de màxima igualtat, on altra vegada els nedadors van gaudir de més ocasions que els colomencs -com ja va passar a Canet- l’equip va marxar al vestidor amb l’empat en el marcador.  En el segon temps, el partit va entrar en una fase d’anades i tornades i els sabadellencs no van acabar de fer-se amb el domini del joc. Tot i això quan semblava que els de Diego Blanco sumarien la tercera victòria a domicili, un xut mossegat de Gabi, des del mig del camp, es convertís en una assistència perfecte perquè  Povedano, lliure de marca, sorprengués a Miñano i situés el defnitiu 6 a 6.

Derrota contra el cuer

Publicitat

L’Escola Pia va encaixar una nova derrota, aquesta vegada contra l’Isur,  el cuer de la categoria i únic equip que després de vuit jornades encara no havia estat capaç de sumar la victòria. Tot i avançar-se en el marcador (2-0), els visitants, amb una marxa més, van ser capaços de capgirar el resultat (2-3) .

A la represa, tot i el bon inici escolapi, van ser els visitants qui, liderats per un fantàstic Oussama, van fer el quart de la tarda. Només la rauxa de Genís va permetre igualar un encontre que res feia preveure el desenllaç. De nou, l’exjugador del Barça i Aspil, va  finalitzar una gran jugada individual per situar el 4 a 5 al marcador. Tot i intentar-ho una i altra vegada amb el porter-jugador, els de Can Colapi van perdre tres punts que poden ser decisius per entrar a la Copa del Rei.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top