Publicitat
ESPORTS

“Estic convençut que serà un èxit absolut”

Aleix Muñío a la pista coberta de Sant Oleguer / Lluís Franco

Tot a punt. Els organitzadors de la Cap d’Any Race s’estrenen en la vuitena edició de la ja tradicional cursa que serveix per acomiadar l’any. “No hem de mesurar si serà la millor quantitativament en nombre de participants si no qualitativament pel que oferim als corredors”. D’aquesta manera el director de la cursa Aleix Muñío espera que tot i el hàndicap del calendari caient enmig d’un pont de quatre dies, comenta que “estic convençut que serà un èxit absolut”. Amb prop de 2000 participants ha de ser un punt d’inflexió i convertir-se en una cursa de “referència” ja no només a la ciutat sinó a Catalunya. Tanmateix, Muñío fa una clara aposta per les curses infantils per a diferents edats de fins a 500 metres de distància: “Volem incentivar clubs i escoles que vinguin a participar-hi”. Una carrera que adquireix un caràcter solidari al 100%. Una part de la recaptació es destinarà al fons Solidàri de l’entitat Sabadell és Atletisme, que en coordinació amb serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell destina aquest fons a donar suport a les entitats i projectes solidaris de ciutat. A més a més, i per si no hi hagués prou,es contribueix a la campanya d’higiene personal del rebost solidari amb l’aportació d’1l de gel de dutxa que se sumen als 1.000 gels d’Acofarma.

Fira/exposició a Sant Oleguer

A partir d’avui i fins al mateix dia de la cursa, la pista coberta d’atletisme de Sant Oleguer serà l’escenari d’una fira/exposició del corredor amb múltiples i variades activitats per crear una atmosfera que vagi més enllà del mateix participant: “Volem que això sigui un petit tast del qual el corredor es trobarà el dia de la cursa”, afirma Muñío. Tanmateix l’experiència d’anar a recollir el dorsal anirà acompanyada d’inflables per als més petits, una màsterclass d’hipopressius, simulador de ciclisme, un DJ i ioga a més d’un esmorzar/entrenament el diumenge al matí per estirar les cames abans de la cursa de dilluns a les 17 hores.

Publicitat
Comentaris
To Top