Esports

Doblet del Club Natació de voleibol a Lleida i Saragossa

El conjunt masculí es va imposar en el desempat/CNS (cedida)

Un altre doblet pels sèniors del Club Natació Sabadell de voleibol de Primera Nacional. El masculí, que visitava el Lleida, va aconseguir un important triomf en el cinquè i definitiu set després de veure com els locals igualaven dues vegades l’avantatge sabadellenc. De bon inici es va veure que els dos equips no donarien el seu braç a tòrcer amb facilitat i la primera màniga cauria del costat lleidatà (25-22). Va igualar el Club (19-25) i en el tercer els sabadellencs es van imposar per un contundent 14-25 que semblava declinar la balança. Però el Lleida es va emportar el quart assalt (26-24) amb un final d’infart i tot quedava pel desempat. Les quatre anteriors situacions d’aquest tipus s’havien resolt en contra del conjunt nadador, però aquesta vegada van donar el do de pit per sumar dos punts importants (10-15).

D’altra banda, el sènior femení s’enfrontava a domicili al Saragossa, cuer del grup. Les jugadores nedadores van certificar la victòria per la via ràpida (0-3) sense donar cap concessió a les aragoneses (7-25/11-25/15-25). Tres punts més que consoliden al Club en la quarta posició a només un punt del tercer i més a prop, doncs, dels llocs que donen accés a la fase d’ascens gràcies a les derrotes dels dos primers classificats de la taula.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top