Ciutat

L’Ajuntament tanca l’aparcament cul-de-sac del carrer de Francesc Layret

El cul-de-sac del carrer de Francesc Layret, aquest dijous 21 de març / D.S.

Adéu al cul-de-sac del carrer de Francesc Layret a la Creu Alta. Davant les queixes d’alguns veïns l’Ajuntament ha decidit tancar aquest aparcament i posar-hi tres pilones que impediran accedir-hi.

Les peticions veïnals posaven de relleu que els vehicles sortien marxa enrere i això posava en risc els vianants, ja que en l’entrada / sortida d’aquest espai -única- hi ha un pas de vianants. Aquest mateix dijous ja s’han pogut veure dues pilones als laterals, a l’espera que surtin tots els cotxes que ja hi ha aparcats i es pugui posar una tercera pilona al centre per acabar de tancar l’aparcament.

En aquest espai hi havia set places d’aparcament gratuït. Des de l’Ajuntament afegeixen que l’espai quedarà tal com està i no es preveu fer-hi cap actuació. A llarg termini, tenir-lo tancat podria permetre ampliar la plaça de Jonqueres, una opció que des del consistori no es contempla a hores d’ara.

Comentaris
To Top