Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia vol sorprendre el líder Sant Quirze en el derbi vallesà

Imatge del partit d'anada que va acabar amb empat/M.C.

La 25a jornada de Primera Nacional d’handbol es tancarà diumenge (12.30 hores) amb el derbi Sant Quirze-OAR Gràcia, un duel sempre atractiu que aquesta vegada afegeix més al·licients. El conjunt quirzetenc l’afrontarà com a líder després de tornar a encapçalar la classificació per l’ensopegada del Sarrià a Sant Cugat. Amb 9 punts de marge sobre el tercer classificat, té a tocar la participació a la fase d’ascens a la Divisió de Plata fins al punt que, en cas de victòria contra els graciencs i si els altres resultats acompanyen, podria aconseguir-hi l’accés matemàticament.

Amb una trajectòria impecable a casa, amb l’experiència que aporten jugadors de la categoria de Ricard Reig, Rubén Montávez, Gabriel Gonzàlez o Marc Garcia entre altres i la defensa més ferma del grup, el Sant Quirze té aspecte de favorit per endur-se els punts. També el Gràcia va treure profit de derrotes alienes (Mataró, La Roca i Sant Esteve Sesrovires) que l’han posat en condicions d’aspirar al tercer lloc, tot i que ara se li presenta un calendari duríssim. Res a perdre i molt a guanyar, sense pressió, anirà a Sant Quirze amb l’objectiu de ser competitiu com en les dus anteriors visites.

Publicitat
Comentaris
To Top