Diners

Kibuc inverteix 500.000 euros en una nova botiga a Sabadell

Kibuc, la firma catalana que es dedica a la venda de mobiliari de disseny, obrirà el pròxim dissabte un nou centre de 650 metres quadrats a Sabadell. La botiga, que estarà situada a la carretera de Terrassa 148-156, té l’objectiu de convertir-se en l’establiment de referència al Vallès Occidental.

Si més no, l’empresa amb seu a Cardedeu, ha invertit 500.000 euros en Kibuc Sabadell. De fet, aquesta obertura s’emmarca en el pla d’expansió de la companyia tant a Catalunya com a la resta de l’Estat. De fet, amb aquesta nova botiga, la companyia suma 45 establiments a Espanya, 24 dels quals són a territori català.

Kibuc va néixer l’any 1993 com una central de compres d’una vintena d’empreses catalanes. L’any 2000 va passar a constituir-se com una franquícia, apostant pel disseny propi. Actualment dona feina de manera directa i indirecta a unes 600 persones.

Els mobles d’aquesta empresa destaquen per un disseny propi i peces modulars a mida. La botiga també oferirà projectes 3D per simular els espais amb totes les opcions possibles.

Comentaris
To Top