Publicitat
Ciutat

El CDR respon Quim Torra pintant llaços grocs en equipaments públics

Una de les pintades, a la seu d'Ensenyament a la Gran Via / CEDIDA

El CDR de Sabadell ha fet diverses pintades de llaços grocs i la paraula llibertat en alguns equipaments públics de Sabadell. En concret, aquest dimarts s’han llevat amb aquestes pintades l’escola Amadeu Vives, amb un “Llibertat” al terra de l’entrada, i els Serveis Territorials d’Ensenyament, on es van retirar oficialment els llaços que hi havia.

Pintada ‘llibertat’ a l’escola Amadeu Vives / CEDIDA

Amb aquesta acció el CDR local respon el president de la Generalitat, Quim Torra, a qui asseguren que “com li vam dir, si vostè no vol desboeïr, nosaltres sí”. El col·lectiu independentista defineix l’acció de “matinada groga” i avisa que n’hi haurà més.

Discussió aquest dissabte

Aquesta notícia arriba després que dissabte passat una quinzena de membres del CDR sabadellenc tinguessin una discussió amb Quim Torra just abans de començar l’acte de presentació de la candidatura de Lourdes Ciuró per Junts per Sabadell. Aleshores, aquestes persones van retreure al president català que acatés la petició de la Junta Electoral Central de retirar llaços grocs i pancartes partidistes, així com que ho fessin els Mossos per ordre judicial. Torra els va respondre que ell havia “aguantat” la pancarta fins que els Mossos l’haurien anat a treure, i que ho va acceptar perquè “jo respecto els Mossos”.

Publicitat
Comentaris
To Top