Publicitat
Ciutat

Ara Sabadell presenta la seva llista de candidatura

Els membres de la llista d'Ara Sabadell / CEDIDA

Ja s’ha fet pública la llista del partit Ara Sabadell conformada a través d’un procés d’eleccions obertes. La llista està formada per quatre blocs. El primer correspon a les 6 persones que complementen l’equip del cap de la llista Ramon Vidal. El segon bloc territorial  el formen 7 persones  representants dels 7 districtes de la ciutat que es complementa amb un tercer bloc de 9 persones. La llista tanca amb un darrer bloc honorífic de quatre persones.

Alguns dels noms destacats a la llista són Francisco Garcia Celdran, i Ester Lopera Garcia, números 2 i 3 a la llista respectivament de Arraona–Merinals i Can Deu. El bloc està reforçat amb Xavier Arruebo, Tania Sola, Nada Laaraj i, per últim, Soledad Garcia.

Publicitat

Entre la resta de persones que composen la llista hi són Maite Zotes, Teodoro Robles i Miguel García entre d'altres.

Vidal assegura que "hi ha gent nova i jove amb capacitats i representants respectats en la lluita veinal. Un bon equilibri entre maduressa i emprenta de joves". El cap de llista reivindica que "el millor és com vàrem fer el procés de llistes obertes, una persona un vot, i tot presencial, transparència i participació per davant de tot".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top