EDITORIAL

Editorial: ‘Fre al creixement’

Els empresaris i empresàries de Sabadell i dels municipis de la seva àrea d’influència s’han posat en alerta. Més enllà de les dades macroeconòmiques que indiquen que l’economia està sortint de la crisi, ells toquen de peus a terra i saben com és el dia del seu negoci i poden dir amb precisió si les coses els van realment bé, o no.

La darrera Enquesta del Clima Empresarial encarregada per la Cambra de Comerç, el Gremi de Fabricants, el CIESC, el Centre Metal·lúrgic, el Banc de Sabadell i l’Ajuntament de la ciutat fa palesa els primers símptomes de pessimisme entre l’empresariat, perquè veuen com les xifres de contractació de personal i de creació d’empreses s’han frenat, i la manca de mà d’obra qualificada comença a ser un problema de grans dimensions. Ningú diu que els negocis els vagin malament, simplement detecten símptomes d’estancament que els fan estar en alerta.

L’anterior crisi econòmica va agafar molta gent per sorpresa perquè no es va fer cas als símptomes que temps enrere avisaven del que acabaria passant. És bo que ara entre tots ens fixem en els petits detalls per evitar una recessió com la que hi va haver, i de la qual encara se n’estan pagant les conseqüències.

Comentaris
To Top