Ciutat

El Circ Raluy Legacy porta la fòrmula màgica aquest dijous a Sabadell

Els germans Raluy en ple espectacle dels monocicles / Cedida

Guardant l’essència del circ clàssic, el Circ Raluy Legacy fa parada a Sabadell per descobrir la seva fòrmula màgica. Els carros retro dels Raluy aterren a l’esplanada de davant d’El Corte Inglés, a l’avinguda dels Paraires, de l’11 al 28 d’abril. Les entrades ja estan disponibles al web amb descomptes pel dia de l’espectador i per venda anticipada. Els dies d’entre setmana i dissabte, els horaris són a partir de les 17.00 h i diumenge hi ha una funció a les 12.00 h.

El patriara de la família i del Circ, Lluís Raluy, té dues personalitats: pallasso de cara blanca i professional de les matemàtiques qui ha descobert una nova fórmula. Desaparicions, equilibris, contorsions i màgia que seduiran els grans i encantaran als petits amb The Magic Formula del Legacy. El xou conserva la puresa dels circ dels anys 30 combinat amb l’avanguardisme dels temps actuals.

Qui són els artistes?

Amb la tradicional cara blanca, Lluís Raluy no hi podia faltar aportant l’essència del Circ Raluy Legacy. Louisa Raluy sorprendrà amb una successió d’espectaculars il·lusions màgiques on desapareixerà i apareixerà davant dels ulls del públic.

Maxi és el mag i el presentador de l’espectacle especialitzat en l’habilitat del ringmasterNo hi ha circ sense pallasso i no hi ha Circ Raluy sense Sandro, el clown de bromes i humor intel·ligent. Jurek ‘el Bigotis’ és la cara fosca de’n Sandro; seriós i disciplinat protagonitza el manaire. El transformisme deixarà la boca oberta del públic amb els múltiples canvis de vestuari i actuacions del Jean Christophe Kerry Raluy. 

L’artista bielorús Pasha Voladas portarà un espectacle del bell nou: quatre barres en forma de quadrat a poc més de dos metres de l’altura permeten que faci tot tipus d’acrobàcies. En monocicle, Niedziela i Emily Raluy faran malabars i equilibris. Miss Raquel volarà per l’escenari fent gimnàstica i contorsionisme on braços i cames s’utilitzen com a punts de suport oferint una sèrie de moviments espectaculars que busquen el control del cos en l’aire.

Un moment de l’espectacle / CEDIDA

La novetat desperta l’atenció de tothom i el Circ Raluy ho té ben clar. La fòrmula màgica ve forta amb la Troupe La Habana. Aquest grup de Cuba estan especialitzats en gronxador rus i bàscula acrobàtica doten de personalitat la cultura del circ. El Trio Lipstick no podia faltar en la funció amb els especials de contorsionisme i equilibri deixaran a qui miri bocabadat.

Comentaris
To Top