Publicitat
Ciutat

Henry Méndez i Ana Reverte tancaran la campanya de 100% Sabadell

Els membres de la candidatura de 100% Sabadell, amb Henry Méndez / ÓSCAR ESPINOSA

100% Sabadell ha organitzat per divendres dos actes de final de campanya: un al sud, dirigit als més joves, i un al nord, pensat per reivindicar el boulevard comercial de l’avinguda Matadepera i els barris. La primera d’aquestes dues festes tindrà lloc a la sala La Diosa, començarà a les 18 h i estarà capitanejada pel cantant Henry Méndez, que resideix a Sant Quirze.

Amb ell tocaran els grups Team Mati i Keymass y Bonche, en un acte d’entrada lliure amb què la candidatura vol destacar la seva proposta per a la Zona Hermètica. 100% Sabadell vol transformar aquesta àrea en un espai de serveis per als estudiants universitaris, amb equipaments esportius, de lleure i una residència de la UAB. Aquesta festa s’allargarà fins les 23 h.

El segon acte -simultani- serà a l’Espai Polivalent del Nord (Ronda de Navacerrada, 58), a les 19 h, i comptarà amb Ana Reverte com a cap de cartell. L’acompanyaran el grup Mucca Failate i la cantant Yessia. “Ens fa molta il·lusió que Ana Reverte torni a la ciutat que la va veure néixer de la mà de 100% Sabadell”, ha dit Marisol Martínez, la cap de llista de la candidatura.

Música, diversió i responsabilitat

“Les campanyes electorals no només han de ser mítins, poden tenir color, marxa i il·lusió“, ha defensat Martínez en presentar aquests dos actes de cloenda. Es tracta també -ha dit- de donar veu a artistes locals amb alguna cosa a dir: “Henry Méndez és un artista reivindicatiu, que utilitza la seva música i el seu estatus per lluitar per la igualtat i els valors”, ha lloat l’alcaldable.

El cantant -conegut per temes com El tiburón, Mi reina Noche de estrellas- ha defensat la música com una eina educativa. “Sempre intento lluitar contra la incultura, fer veure als més joves que es pot sortir de festa sense drogar-se ni arribar al coma etílic, o que han de respectar les dones, sempre”, ha insistit Méndez. “Intentem no enganxar-nos a la moda, i fer entendre a qui ens escolti que llibertat no és llibertinatge”, ha continuat, abans d’anunciar que divendres sortirà el seu nou single.

Publicitat
Comentaris
To Top