Publicitat
Ciutat

Què fer aquest diumenge si estàs fins a la ceba de les eleccions?

Un moment de la festa major de Nostra Llar fa dos anys / LLUÍS FRANCO

La llum al final del túnel. El 26-M, el superdiumenge electoral, els comicis municipals: dilluns, tot haurà acabat i s’haurà dissipat la incertesa dels darrers mesos. Si ets una d’aquelles persones felices que creuen que Serracant és un altre nom per al vent de tramuntana… bé, aleshores segurament aquest inici et sona a sumeri i ja has passat de llarg.

Per a la resta, per als sabadellencs i sabadellenques preocupats pel futur govern de la ciutat, ha arribat el moment en què hom es pot trobar una mica fins a la ceba de notícies, discursos i propostes. Algú fins i tot es plantejarà per què Moisès no va incloure una campanya electoral com la vuitena plaga d’Egipte.

I, ep, no ens equivoquem! La política és necessària, i la democràcia, la manera amb què els ciutadans escollim com volem governar-nos; però més de dos mesos bombardejats per promeses de caramel i projectes a quatre segles vista poden acabar amb la paciència del deixeble més convençut de les tesis de Pericles.

Per això, aquí tenim algunes idees per desintoxicar-nos després de votar. Tres idees perquè la festa de la democràcia no acabi en funeral:

1. Renovar l’aire al Ripoll

El millor remei per fugir de la pugna electoral és marxar a la natura. A manca de selves o grans cims, però, el riu Ripoll és l’opció perfecta per a una escapada renovadora per als pulmons i el cervell.

2. Omplir-te la panxa a Nostra Llar

Els veïns del barri de Nostra Llar no tenen por de la política, i han fet coincidir la seva festa major amb les eleccions. L’avantatge? Diumenge organitzen una paellada popular que farà oblidar tota política!

3. Fes l’estàtua fins que passi tot

Els T-Rex oloren la por, i els polítics oloren el votant indecís. A Sabadell hi ha 77 escultures al carrer, cadascuna amb el seu nom i història: ningú notarà si diumenge n’hi ha una 78a una mica més moguda del que és habitual fugint dels interventors.

Publicitat
Comentaris
To Top