Ciutat

Esteban Gesa (PP) assegura que les d’avui “sí que són unes autèntiques eleccions democràtiques”

Esteban Gesa, introduint les paperetes a la urna /P.A

Esteban Gesa, alcaldable pel PP de Sabadell, ha votat a primera hora del matí i ha assegurat que “aquestes si que són unes autèntiques eleccions democràtiques amb urnes de veritat”. Gesa ha desitjat que la jornada transcorregués amb tota normalitat.

Gesa, a qui li correspon votar, a l’Escola Industrial, no ha pogut dipositar el seu vot a la primera, ja que s’ha produït un error en dues de les meses d’aquest col·legi. Segons els llistats a Gesa li tocava votar a la mesa B, però el seu nom no hi constava, en canvi constava a la mesa A, cosa que s’ha solucionat ràpidament i l’alcaldable del PP ha pogut emetre el seu vot. Seguidament ha manifestat que ja havia fet una llarga passejada per la ciutat de bon matí i ha anunciat que ” ara em dedicaré a visitar altres col·legis electorals”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top