Ciutat

Set fogueres il·luminaran la nit de Sant Joan

Una foguera de Sant Joan l'any passat / LLUÍS FRANCO

Aquest diumenge s'encendran set fogueres en diferents punts de la ciutat per celebrar la nit de Sant Joan; paral·lelament també hi haurà diverses revetlles. La primera a arribar, però, serà la Flama del Canigó, que l'hauran portat membres d'Òmnium i la UES i a les 19 h estarà a la plaça de la Nova Creu, des d'on membres de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS) la portaran fins a la plaça del Doctor Robert. A l'espera de l'arribada del foc, a partir de les 18 h, al voltant de l'Ajuntament es podrà gaudir de la tradicional coca de Sant Joan i d'espectacles de circ amb foc i música que passejaran pels carrers més cèntrics.

Cap a les 19.30 h s'encendrà el peveter de la plaça del Dr. Robert, i una representant de l’Associació de Veïns de la Creu Alta llegirà el manifest. Després, la flama es repartirà per diferents punts de la ciutat a les fogueres de les associacions de veïns de la Creu Alta, les Termes, la Plana del Pintor, la Serra d’en Camaró, la Creu de Barberà, Gràcia, Covadonga i el Torrent del Capellà, a més de la SCR El Ciervo.

Publicitat

Mapa de les fogueres i revetlles

Hi haurà revetlles i fogueres arreu de Sabadell que finalitzaran durant la matinada més curta i intensa de l'any. Les dues revetlles sense foguera seran als barris de Covadonga i la Serra d’en Camaró, i en el cas del barri de Gràcia la foguera és sense revetlla.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top