EDITORIAL

Quart Cinturó i pàrquing dels FGC

A Sabadell patim una col·lecció de qüestions pendents de fa massa anys, que els darrers governs han afrontat amb perspectives i interessos contraposats i èxit molt desigual. Dues d’elles han tornat a escena aquesta setmana amb noves energies, de la mà d’un govern municipal amb ganes de mostrar activitat: el Quart Cinturó i el pàrquing dels FGC al Passeig. Quant al primer, més enllà de la polèmica sobre el seu traçat, qualsevol solució depèn d’una sintonia entre administracions que ara mateix no sembla fàcil, però que val la pena perseguir. Un front comú entre Farrés i Ballart, l’alcalde de Terrassa, sembla un bon primer pas. Seguirem amb atenció els següents passos (si n’hi ha algun).

Publicitat

Per la seva banda, l’anunciada compra del pàrquing dels FGC posarà a prova la capacitat executiva d’aquest Ajuntament en una gestió en què els governs anteriors han fracassat. L’aposta del govern actual és forta, però ha de passar necessàriament per un projecte de gestió del Centre fet amb la col·laboració dels actors de l’àrea, que aclareixi l’estratègia per revifar la zona, el projecte de mobilitat i el projecte de gestió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top