Ciutat

Arrenca la campanya més curta

Vots en una urna de les passades eleccions generals / LLUÍS FRANCO

Aquest dijous arrenca la campanya de les eleccions generals, la segona convocatòria d’aquest any després del fracàs a l’hora de configurar un govern a Madrid. En aquesta ocasió, la prohibició d’editar cartells i l’escurçament de la campanya en sí  a una setmana en lloc de dues la fa diferent.

A Sabadell, la majoria de les formacions que es presenten a la convocatòria electoral faran el seu particular tret de sortida. Junts per Sabadell són els més matiners, i faran una trobada a les 17.00 hores a la plaça del Mercat, al centre. El PSC ha optat per la plaça Picasso a les 18.00 hores, mentre que a les 19.00 hores Podem ha convocat al Racó del Campanar, i Sabadell en Comú a les 19.30 hores a la seu del carrer Picañol.

Ciutadans també ha fet la seva convocatòria a les 20.00 hores a la plaça d’Espanya,  mentre que un quart d’hora més tard, a les 20.15 hores, ERC ja convocat al Mur de la Llibertat, davant l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Can Feu-Gràcia. Per últim, a les 23.00 hores, la CUP farà l’arrencada a les seves primeres eleccions espanyoles en el mateix emplaçament que els republicans, el Mur de la Llibertat.

Comentaris
To Top