Publicitat
ESPORTS

La 29a Cursa del Club Natació, preparada per a aquest diumenge: “Serà una gran festa social”

LA REGIDORA D'ESPORTS, LAURA REYES, I EL DIRECTOR GENERAL DE L'ENTITAT, CARLES POYATO, A LA RODA DE PREMSA / DS

Després de gairebé una trentena d’anys trepitjant els carrers de la ciutat, la Cursa del Club Natació ha deixat de ser, estrictament, un gran esdeveniment esportiu. Aquesta cita tradicional en el calendari de l’atletisme local també s’ha convertit en una referència social de Sabadell. El diumenge se’n celebrarà la 29a edició, que ja compta amb més de sis-centes inscripcions.

La modalitat de 10 quilòmetres, que sortirà a les 9.30 h, serà la prova de referència. L’any passat, el triatleta sabadellenc Miquel Blanchart va imposar-s’hi en una emocionant arribada. Però aquest no serà l’únic circuit, ja que, tal com es va fer en l’anterior edició, també hi haurà la possibilitat de competir a la cursa de 5 quilòmetres (9.55 h) i a la infantil de 750 metres (11.30 h), sense caràcter competitiu.

La regidora d’esports, Laura Reyes, i el Director General de l’entitat, Carles Poyato, amb la samarreta de la cursa d’aquest any / DS

“La Cursa del Club Natació ens permet potenciar l’esport per a totes les edats: escolars, juvenils i veterans. És una bona oportunitat per fer esport, en família i amics“, ha ressaltat la regidora d’esports, Laura Reyes, a la presentació de la 29a edició, aquest dimecres al matí. A continuació, el director general de l’entitat sabadellenca, Carles Poyato, n’ha destacat la importància per a Sabadell: “Per a nosaltres és una gran festa social, per al club i la ciutat. És una situació d’orgull”. També ha explicat que la cursa, després de tants anys, ha madurat fins a consolidar-se professionalment, en nombre de participants i qualitativament.

Per no entorpir la jornada electoral de diumenge, el recorregut d’aquest any variarà lleugerament. Tot i això, no es perd la sortida des del carrer Balmes, ni el pas per carrers emblemàtics de la ciutat, com la Gran Via o la Rambla.

Publicitat
Comentaris
To Top