Ciutat

Paco Aranda (PSC) fa una crida a votar “contra l’odi”

El número 6 del PSC per Barcelona, Francisco (Paco) Aranda, ha fet una crida aquest matí a anar a votar “contra l’odi i pel futur que ens mereixem”.

Aranda, votant a l’escola Pau Casals aquest 10-N / D.S.

Aranda ha votat a les 10.30 h a l’escola Pau Casals de la Concòrdia, acompanyat de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Segons Aranda, ara “necessitem una etapa de progrés i estabilitat per sortir d’aquest bloqueig”. El candidat confia en guanyar a Sabadell tal com ja van fer els socialistes en els passats comicis del 28 d’abril.

Pel candidat ha estat una campanya curta i intensa, “però productiva”, on apunta que l’electorat s’ha mobilitzat i creu que els socialistes sortiran més forts del que ho han estat fins ara.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha votat a la mateixa mesa que Aranda / D.S.

Durant la jornada electoral Paco Aranda preveu visitar diversos col·legis electorals de la ciutat, juntament amb Marta Farrés i el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert. Cap a les 23 h, el candidat socialista preveu estar a Barcelona per seguir els resultats de les eleccions i escoltar la compareixença de premsa que farà el president del govern en funcions i candidat, Pedro Sánchez, des de Madrid.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top