Ciutat

La Policia Municipal es reforça amb nous comandaments

Els nous comandaments de la Policia Municipal / AJUNTAMENT DE SABADELL

Set nous comandaments de la Policia Municipal de Sabadell han pres possessió en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament. Es tracta de 5 caporals i 2 sotsinspectors, que han superat les corresponents oposicions i cursos.

En el marc del pla de creixement de la Policia Municipal, està previst l’augment de l’estructura de comandaments, a partir de la promoció interna dels i les agents, amb la qual cosa podran aportar la seva experiència i coneixement del cos municipal. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa, Marta Farrés, i el tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

L’alcaldessa ha felicitat els nous comandaments. En aquest sentit, ha recordat: “Tenim un repte per endavant: la nova comissaria perquè hem de treballar per disposar d’uns millors espais dels que actualment teniu”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top