Diners

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA creen el Premi a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a Pimes

Façana de l'edifici històric de Caixa Sabadell, al Carrer de Gràcia / LLUÍS FRANCO

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb seu a Sabadell, i el BBVA, han presentat aquest dilluns el nou Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms, amb què volen estimular la innovació, consolidació i difusió de projectes mediambientals i amb impacte social.

El guardó vol promoure la innovació i la sostenibilitat en l'àmbit empresarial en resposta a les necessitats actuals per tal de millorar el benestar de les persones i l'estat del medi natural. També pretén reconèixer i fomentar entre la societat els valors pel respecte al medi ambient.

Publicitat

Hi haurà un primer premi que tindrà una dotació de 10.000 euros, i un segon premi amb 5.000 euros. Per optar als premis, caldrà entrar a la pàgina web de la FACC i omplir el formulari que apareix a l’apartat del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a Pimes. La data límit de presentació de candidatures serà el 14 de febrer, i el veredicte del jurat es donarà a conèixer en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a finals de març a Barcelona.

El premi pren com a referència l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible aprovada per l'Assemblea General de Nacions Unides al setembre de 2015 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que tenen com a missió erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda pretén marcar l'acció global pel desenvolupament sostenible fins a l'any 2030. Aquest premi s'emmarca de manera especial en els ODS 7, 12 i 13 que fan referència a l'energia neta i renovable, la producció i el consum responsable i l'acció climàtica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top