Publicitat
Diners

Empleats del Banc Sabadell recapten 32.000 euros per a projectes solidaris

El ‘Family Day’, al centre de Sant Cugat del Vallès
El ‘Family Day’, al centre de Sant Cugat del Vallès / CEDIDA

El Banc Sabadell ha recaptat el 2019 entre els seus empleats 32.357 euros que es destinaran a projectes solidaris. Ho ha aconseguit de la mà de la startup Worldcoo, que té allotjada la seva plataforma digital de campanyes solidàries a Sabadell Life, el portal d’iniciatives socials i saludables per a empleats del banc.

El programa Educo ha estat el projecte més beneficiat de la solidaritat dels empleats de l’entitat, amb gairebé 19.000 euros recaptats. Es tracta d’un programa de beques menjador que té com a objectiu garantir un àpat complet i saludable al dia per a nens i nenes en situació de risc de pobresa i exclusió social.

També s’ha fet donacions per a l’atenció a nens amb neurofibromatosi de l’AEF o l’emergència per la gota freda a Alacant, València i Múrcia de Creu Roja. Aquestes donacions se sumen a les dues tones d’aliments que l’entitat va recaptar el novembre.

Publicitat
Comentaris
To Top