Vallès

VÍDEO: Jordi Turull s’incorpora a la seva feina a Terrassa

Jordi Turull, en la seva arribada a Terrassa / ALBERT SEGURA

L’exconseller de Presidència i Portaveu del govern de Carles Puigdemont Jordi Turull s’ha incorporat a les 9.15 h d’aquest dimarts a la seva nova feina. Turull ha pogut sortir una hora abans, a les 8.15 h, de la presó de Lledoners, en virtut de l’aplicació de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari, que li permet sortir de dilluns a divendres per treballar durant vuit hores.

En el cas de Turull, s’incorpora al bufet Badia Tobella, a la plaça Vella de Terrassa. Hi ha arribat enmig d’un núvol d’unes 200 persones, la majoria eren veïns de Parets, que li han fet un passadís fins a la porta de la seva nova feina, a més de membres de Junts per Catalunya, com són Albert Batet, Eduard Pujol i Meritxell Lluís, esposa de Josep Rull, que ahir també es va incorporar a la seva nova feina a Mútua Terrassa.

“Quan va sortir, anava a conduir jo i em va demanar les claus del cotxe per dur-lo ell”, explicava Lluís just abans que Turull arribés. Amb Turull, tots els condemnats per la sentència del Procés ja gaudeixen de permisos penitenciaris per poder sortir a treballar, fer tasques de voluntariat o tenir cura de familiars.

Comentaris
To Top