Ciutat

Prop de 300 persones donen sang a l’antic Mercat de Sant Joan

Una donant de sang / SOFÍA ACUÑA

En total, 271 persones van donar sang la setmana passada a l’antic Mercat de Sant Joan de Sabadell responent així a la crida del Banc de Sang i Teixits per garantir les reserves.

De fet, entre el dimecres i el divendres passat, 324 persones es van apropar al punt de donació de sang situat puntualment al Centre de la ciutat. D’aquestes, 271 van poder donar sang i 36 ho van fer per primera vegada.

Les gairebé 300 donacions permetran que més de 750 persones es puguin beneficiar d’aquesta sang. Des del Banc de Sang i Teixits expliquen que a Sabadell és on la setmana passada es van fer més donacions fora dels hospitals. “Una resposta excepcional, a l’altura de la situació”, apunten fonts de l’organització.

Comentaris
To Top