Publicitat
Ciutat

CCOO demana no aplaudir avui a les 20h per reclamar millores per la sanitat

Foto d'arxiu de sanitaris aplaudint / VICTÒRIA ROVIRA

La secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) del Parc Taulí de Sabadell demana que avui a les 20 h no s'aplaudeixi com a forma de protesta. Els motius són diversos, relacionats amb la falta de recursos que rep el sector sanitari i les condicions laborals del personal.

Més concretament, el sindicat reivindica que no s'aplaudeixi per fer manifesta la falta de testos PCR pel personal, la precarietat laboral, les retallades i la privatització de la sanitat pública, la falta de material de protecció, la falta de respiradors i llits a l'UCI i la falta de personal.

Publicitat

Per últim, demana que no s'aplaudeixi pels sanitaris que han perdut la vida. "Avui el silenci dels aplaudiments serà la veu dels sanitaris que no hem pogut sortir a manifestar-nos", expressa el sindicat.

El Parc Taulí està representat sindicalment per 6 delegats de l'APF, 5 d'UGT, 4 d'USOC, 3 de FTC-IAC, 3 de FAPIC, 3 d'USAE i 3 de CCOO.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top