Esports

Óscar Salguero ja entrena al CAR després de superar el coronavirus

Óscar Salguero, feliç per tornar a la piscina, el seu hàbitat / CEDIDA

Ara sí. El nedador sabadellenc Óscar Salguero ja pot entrenar a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. Així ho ha fet saber a través de les xarxes socials el triple campió olímpic, mundial i europeu paralímpic amb una foto a la piscina i un rostre de gran felicitat. Un moment molt esperat després de tres mesos sense poder llençar-se a una piscina. En el seu cas encara s'ha retardat una mica més.

Publicitat

Quan el Govern va donar llum verda als esportistes d'elit a incorporar-se als entrenaments als centres d'alt rendiment, al sabadellenc li va caure una gerra d'aigua freda. Salguero va donar negatiu en la PCR, però en una de les proves serològiques va donar positiu. Tot i haver passat la malaltia, sense símptomes, i tenir anticossos, la IgM delatava l'existència d'una petita càrrega del virus i per precaució els serveis mèdics del CAR van denegar el seu ingrés al centre seguint les estrictes mesures del protocol sanitari. Ara les proves han donat totes negatiu i el nedador dels Merinals ha començat el compte enrere pensant en l'Europeu i, sobretot, el gran repte dels Jocs Olímpics de Tòquio de l'any vinent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top