Ciutat

Tens dubtes sobre les fases? Pregunta-ho en directe!

Aquest dimarts, a les 9.15 h, fes les teves preguntes a la subdirectora de Protecció Civil, Imma Solé

Un grup en una terrassa del Passeig / VICTÒRIA ROVIRA

La subdirectora de Protecció Civil, Imma Solé, respondrà les preguntes dels lectors del Diari de Sabadell sobre les fases del desconfinament. Serà aquest dimarts, a les 9.15 h, en una entrevista en directe al Twitter del D.S.

Tots els usuaris interessats a fer alguna pregunta relacionada amb les fases 2, 3 i la nova normalitat les podran fer a partir de les 9.15 h amb un comentari al vídeo que trobaran al perfil del Diari. També ens podeu enviar ja les vostres preguntes a [email protected] i les formularà el periodista que conduirà l’entrevista.

La conversa durarà 30 minuts i posteriorment publicarem un recull de les principals preguntes i respostes perquè arribin a tots els lectors que hi puguin tenir interès.

Comentaris
To Top