Ciutat

El Taulí expedienta 5 treballadors per difondre vídeos des de l'hospital

El Taulí, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El Parc Taulí ha expedientat 5 treballadors per difondre vídeos gravats a l'interior de l'hospital a la plataforma Tik Tok, tal com ha confirmat la corporació sanitària. Els empleats s'enfronten ara a una sanció de sou i feina.

L'expedient es va comunicar als afectats aquest dimecres al vespre i ara tenen l'opció de presentar un recurs abans que es faci efectiu.

Publicitat

Des del Taulí es recorda que la normativa dels centres sanitaris prohibeix gravar i difondre vídeos fets al seu interior sense consentiment. El consorci sanitari considera que es tracta d'un afer intern i no en donarà més detalls.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top