Diners

System Action inicia la seva expansió internacional amb una botiga a Andorra

El nou punt de venda de la firma de roba femenina a Andorra / CEDIDA

La marca de moda femenina de capital sabadellenc ha començat la seva expansió internacional amb l’obertura d’un punt de venda a Andorra. Es tracta d’un pas més en el pla que va iniciar System Action el juny del 2018 després de l’adquisició per part del grup tèxtil sabadellenc Paz Torras, que n’està impulsant el creixement amb un ambiciós pla d’obertura de nous punts de venda i potenciant la plataforma de venda on-line.

El mes de juliol passat s’incorporava a la firma el seu nou director general, l’italià Angelo Ruggieri, procedent d’una intensa carrera professional a la firma catalana Desigual, on va ser director del mercat ibèric durant més de 10 anys i responsable mundial de franquícies. Ruggieri va arribar a System Action amb l’objectiu d’enfortir la firma a Espanya i d’iniciar la seva internacionalització. Respecte al primer pas d’aquest pla, Ruggieri indica que “hem començat per Andorra, on la marca és forta perquè hi ha molts catalans”, i assenyala que també s’ha pensat en la proximitat amb França, ja que “hem vist que hi ha molts clients francesos interessats en la marca a través de la pàgina web”.

La nova botiga està situada al centre comercial Illa Carlemany, en ple centre de Les Escalades. A l’espai, de 100 metres quadrats, es comercialitzen les diferents col·leccions de roba, calçat i accessoris de la firma.

System Action, que va néixer a Barcelona l’any 1986, té actualment 30 punts de venda al mercat espanyol, a més de la nova botiga a Andorra, i la firma ja està treballant en el següent pas: el mercat portuguès. Ruggieri avança que “amb la nova temporada primavera-estiu del 2021 la idea és obrir un córner a Lisboa”, i de moment ja tenen planificat obrir la pròxima botiga de la mà d’El Corte Inglés, a la capital portuguesa. 

L’èxit del canal ‘on-line’

El canal on-line, que no existia abans de l’entrada del grup Paz Torras, ha doblat la seva facturació en l’últim any. De fet, a través de la pàgina web, la firma està guanyant popularitat a França, Alemanya i Benelux, països d’on procedeix el 10% de les vendes en línia. Segons Angelo Ruggieri, en aquest context de crisi comprar una peça d’aquesta firma és sinònim de “qualitat i durada”.

L’element que és molt valorat per aquest públic internacional és la sostenibilitat, perquè “treballem per fibres naturals i produïm localment”, afirma Ruggieri.

Comentaris
To Top