Publicitat
CERDANYOLA

Un cerdanyolenc s'emporta 34.000 euros per 14 encerts a la travessa de futbol

Una de les vint persones que va aconseguir fer 14 encerts a la travessa de la jornada 13 de la Lliga va ser un cerdanyolenc. Va jugar al punt de venda de l'Avinguda, 5 del mateix municipi. Només va fallar un dels resultats.

Els premis que reben els jugadors a les travesses depenen del nombre de persones que també hagin encertat els resultats. En aquest cas, el premi que es va emportar el cerdanyolenc que va encertar 14 resultats de la jornada 13 de la Lliga va ser de 34.274,77 euros.

El resultat que va fallar es correspon al partit número 15 de la travessa. Va haver-hi una sorpresa en aquest enfrontament que ni el mateix jugador va poder preveure. El València va guanyar per 4 a 1 el Madrid.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top