Ciutat

Fluidra guanya un 5,7% menys el primer semestre després de la fusió amb Zodiac

Fluidra, el grup multinacionaldel sector de les piscines, ha guanyat 32,2 milions d’euros durant el primer semestre d’aquest any. Aquesta xifra representa un 5,7% menys que en el mateix període del 2017. Aquesta reducció del benefici ha estat provocat pels costos de fusió amb la companyia nord-americana Zodiac. Sense aquests costos extraordinaris, el benefici recurrent s’ha situat en 37,3 milions d’euros, un 13,3% més que l’any passat.

Durant el primer semestre, s’han imputat 6,8 milions en concepte de despeses associades a la fusió amb Zodiac. Els comptes del tercer trimestre de l’any ja es faran incloent Zodiac. Fluidra ha ingressat 454,2 milions d’euros en vendes durant el primer semestre d’aquest any. Aquesta xifra suposa un increment del 0,4% respecte al mateix període de l’any anterior. L’Ebitda del primer semestre s’ha situat en 74,3 milions d’euros, l’1,4% més que en la primera part de l’any passat. 

Publicitat

Per mercats, les vendes a Espanya es van mantenir estables amb un creixement del 3% a perímetre constant. La resta del Sud d’Europa va créixer un 9,9% impulsat per les adquisicions que es van fer l’any passat com la blega Riiot Labs i la italiana Laghetto. El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha avançat que “el novembre presentarem el nou pla estratègic”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top