Ciutat

Els veïns denuncien el silenci de l’Ajuntament respecte el Parc del Nord

Vista del Parc del Nord / VICTÒRIA ROVIRA

Els veïns del nord de Sabadell no estan contents amb la gestió que l’Ajuntament està fent del projecte del Parc del Nord. “A veure si posen ja d’una vegada fil a l’agulla”, reclama Manuel Navas, el president de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS). Ahir van convocar una roda de premsa per dir “prou” i per denunciar l’incompliment per part del govern dels seus compromisos.

“Portem una sèrie de reunions, però ni fan res ni ens diuen res; no hi ha comunicació”, lamenta Navas. En concret, la Comissió del Parc del Nord reclama respostes sobre quatre temes: uns vials ja pressupostats que haurien d’haver estat llestos al setembre i que no s’han començat, una nova font que reemplaci la que es va trencar, un nou traçat de l’ampliació del pipicà que no tregui espai de passeig als veïns i alguna mesura per evitar que els cotxes envaeixin el parc els dies de partit de futbol.

Per altra banda, Navas celebra que ja s’hagi fet el concurs d’idees que ha de dibuixar el futur del parc –van ser escollits sis finalistes-, tot i que es queixa que s’hagi descartat el projecte que ja existia. “Ara esperem que no s’endarrereixin les coses”, conclou.

Comentaris
To Top