FESTA MAJOR

De l’Índia a Sabadell: una dansa molt colorida

/ D.S.

El Bollywood és potser una de les danses més colorides de tot el món. Originària de la Índia, s’inspira en la principal indústria cinematogràfica del país i balla a uns ritmes alegres i sonors. A Sabadell la cultura hindú va aterrar amb el Centre Asana, entitat organitzadora d’esdeveniments com el Holi, i la seva presència a la ciutat és molt rellevant i una de les peces clau és Pooja Shrimali, impulsora a Sabadell d’aquesta tradició.

A la plaça Vallès, un centenar de persones ha pogut fer un petit tast d’aquests balls típics de l’Índia, en el marc de la Festa Major de la ciutat. Shrimali assegura que es tracta d’uns balls alegres i molt enèrgics, per això té una gran acollida entre el públic.

Aquest ball obliga a moure tot el cos i les ballarines, després d’una intensa sessió, acaben ben baldades. “Almenys així faig exercici i m’ho passo bé”, explica una de les alumnes que s’exhibeix, entre riures. La música hindú ho engloba tot: des de les melodies més clàssiques fins als ritmes més llatins, passant per una fusió de tocs occidentals. Això sí: mantenint l’essència de l’Índia.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top